Indien u vragen hebt of een reservatie wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Nijlen: 03 481 81 09 Halle-Zoersel: 03 385 15 54

SPECIALITEITEN

Ambachtelijke chocolade

Smaakvolle chocolade in Nijlen, die vindt u bij bakkerij Dingenen. Carolien stalt alle verse en ambachtelijke producten met plezier voor de klanten uit. Het aanbod van onze chocolade is seizoensgebonden, maar er zijn het hele jaar door voldoende keuzemogelijkheden. Als het op bakken aankomt, is geen enkele uitdaging te groot voor ons. Ons bakmanschap is grenzeloos! 

Bakkerij Dingenen zorgt voor lekkere chocolade tijdens onder andere volgende periodes:

  • Sinterklaas
  • Halloween
  • Pasen
  • Kerstmis en Nieuwjaar
  • Valentijn 

Tijdens de Sinterklaasperiode bakken wij bijvoorbeeld zelf overheerlijke speculaaskoeken. Dit zijn zonder twijfel de lekkerste koeken uit de streek van Nijlen en Antwerpen! Daarnaast voorzien wij ook de heerlijkste kerststronken voor u en uw familie. Wij stellen telkens met veel plezier onze kennis, kunde en creativiteit ten dienste van een uiteenlopend gamma ambachtelijke chocolade en andere zoetigheden. 

Maar daar eindigt het niet want ook ontbijtmanden om uw geliefde of familielid te verrassen ter ere van moederdag, een verjaardag of huwelijksverjaardag behoort tot de mogelijkheden. Spring gerust binnen in de bakkerij voor meer info! 

Royale ontbijtmanden

Bij onze chocoladecreaties eindigt het echter niet. Ook royale ontbijtmanden behoren tot de mogelijkheden. Onze liefde voor het vak delen we graag met onze klanten door rijkelijk gevulde ontbijtmanden te voorzien. Wilt u uw familie eens goed in de watten leggen? Of verdient u zelf wel eens een extraatje? Dankzij onze huisgemaakte, ambachtelijke producten en lekkernijen bevatten onze smakelijke ontbijtmanden alles om uw dag boordevol energie te beginnen.

U bestelt uw ontbijtmand best enkele dagen vooraf zodat we iedereen een vlotte en efficiënte service kunnen garanderen. 

Heeft u nog vragen of heeft u op onze website niet gevonden wat u zocht? Onze medewerkers antwoorden maar al te graag op de vragen die u kunt stellen via de contactpagina