Onze diensten

ASSORTIMENT

ASSORTIMENT

Klantvriendelijkheid en een vlotte, efficiënte service zijn twee van onze belangrijkste pijlers. Daarom maken we het u graag nog gemakkelijker door te investeren in een gebruiksvriendelijke webshop. Bestel online uw dagverse producten en geniet binnen amper enkele muisklikken van verse broodjes, heerlijke taarten of verfijnde chocolade.
BAKKERIJ

BAKKERIJ

Met veel liefde en ambachtskennis vervaardigen we dagelijks in ons eigen atelier ovenvers brood en koeken. Daarnaast verwent u uzelf en uw geliefden met een leuke gepersonaliseerde taart of met heerlijk gebak voor bij een deugddoende koffie. Als specialiteit vindt u bij bakkerij Dingenen de ruimste keuze in chocolade, ook voor feestperiodes zoals Sinterklaas en Kerstmis. Het aanbod is seizoensgebonden.
FEESTTAARTEN

FEESTTAARTEN

Bij bakkerij Dingenen vatten we graag de koe bij de horens en experimenteren we voortdurend met het bakken van gepersonaliseerde en fancy taarten! Het resultaat mag er zijn, dat bewijzen ook onze tevreden klanten die hun weg naar onze bakkerij steeds weer vinden voor het bestellen van een verrukkelijke taart. Taarten waren nog nooit zo lekker én mooi.
SPECIALITEITEN

SPECIALITEITEN

Smaakvolle chocolade in Nijlen, die vindt u bij bakkerij Dingenen. Carolien stalt alle verse en ambachtelijke producten met plezier voor de klanten uit. Het aanbod van onze chocolade is seizoensgebonden, maar er zijn het hele jaar door voldoende keuzemogelijkheden.
FOTOGALERIJ

FOTOGALERIJ

Bekijk hier alvast de mogelijkheden en scrol door de beelden in de fotogalerij van onze warme bakkerij. Verlekker uzelf op de smaakvolle bestellingen die u weldra zult doorgeven aan Bakkerij Dingenen.

Elke dag vers brood, koeken en meer

Verse producten, dagelijks ovenvers brood, heerlijke koeken, pistolets, taarten, patisserie en chocolade, ... Dat alles vindt u bij bakkerij Dingenen in Nijlen

Laat uw smaakpapillen strelen door onze lekkernijen en ervaar zelf de warme sfeer in onze kleine en gezellige zaak. Zodra u onze bakkerij binnenwandelt, geniet u van een huiselijkheid in combinatie met een vlotte service. Niet alleen zetten we hoog in op het feit dat onze klanten zich thuis zouden voelen in onze charmante bakkerij, maar ook gaan we als warme bakker uitsluitend voor de meest kwalitatieve producten. In de ruimere omgeving van Nijlen zijn we dan ook gekend voor ons overheerlijk brood. Alleen het beste is goed genoeg voor ons dierbare cliënteel. Wij dragen klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel, en dat zult u meteen merken als u een bezoekje brengt aan onze bakkerij! 

Alles dagvers

Wat is er smakelijker dan een lekker en vers gebakken brood op uw ontbijttafel, rechtstreeks van uw warme bakker in de buurt? Mag het wat meer zijn en verwent u uzelf en uw gezin graag met een royaal ontbijt dat bestaat uit koeken of krokante pistolets? Uw warme bakker Dingenen zorgt daar elke dag opnieuw voor. Naast de klassiekers kunt u bij ons ook terecht voor patisserie en gepersonaliseerde taarten. Om kwalitatieve producten te maken, werken wij uitsluitend met de allerbeste en dagverse grondstoffen zoals verse eieren en room, hoeveboter, boerenmelk, … 

Elke dag zondag!

Ambachtelijke bakkerij Dingenen werkt de hele nacht door om u het beste brood en de lekkerste patisserie en feesttaarten te kunnen garanderen. Bij ons is elke dag zondag, wat betekent dat verrukkelijk brood, pistolets, boterkoeken, gebak en zoveel meer elke dag vers gemaakt wordt. Om dit te kunnen verwezenlijken rekenen wij op een gedreven team met een hart voor elkaar en voor ons vak. 

Passie voor het ambacht

Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat u onze passie en liefde voor ons vak proeft in onze verse, huisbereide producten. Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel, wat zich vertaalt in een assortiment van zorgvuldig geselecteerde en artisanale producten. Daarenboven voldoet onze winkel aan alle strenge hygiënenormen. 

Onze troeven

 1. Kwaliteitsvolle basisingrediënten

  We kiezen heel bewust voor kwaliteitsvolle basisingrediënten opdat u elke dag opnieuw van onze verse producten zou kunnen genieten.

 2. Ruim assortiment

  Diverse broodsoorten, Taarten, Koffiekoeken, Feesttaarten, Seizoensgebonden specialiteiten, Chocolade, Ontbijtmanden, …

 3. FEESTTAARTEN

  Gepersonaliseerde taarten met foto, tekening of logo.

 4. Ambachtelijke chocolade

  Smaakvolle chocolade in Nijlen, die vindt u bij bakkerij Dingenen. Carolien stalt alle verse en ambachtelijke producten met plezier voor de klanten uit.

 5. Royale ontbijtmanden

  Dankzij onze huisgemaakte, ambachtelijke producten en lekkernijen bevatten onze smakelijke ontbijtmanden alles om uw dag boordevol energie te beginnen.

 6. Bakken met passie

  Wij oefenen onze job met hart en ziel uit, en dat proeft u aan de heerlijke, gebalanceerde smaken van onze producten.