Indien u vragen hebt of een reservatie wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Nijlen: 03 481 81 09 Halle-Zoersel: 03 385 15 54

FEESTTAARTEN

Passie voor bakken

Bij bakkerij Dingenen vatten we graag de koe bij de horens en experimenteren we voortdurend met het bakken van gepersonaliseerde en fancy taarten! Het resultaat mag er zijn, bewijzen ook onze tevreden klanten die hun weg naar onze bakkerij steeds weer vinden voor het bestellen van een verrukkelijke taart.

Taarten waren nog nooit zo lekker én mooi. 

Gepersonaliseerde taarten met foto, tekening of logo

In onze zaak in Nijlen voorzien we keer op keer de meest originele en lekkere creaties als het aankomt op taarten. Ideaal als verrassing voor uw kind, of leuk als dessert voor een speciale gelegenheid. Al onze taarten worden met de allerbeste ingrediënten bereid. 

Bezorg aan onze bakker een eigen afbeelding of tekening die u graag wilt zien op de door u bestelde taart. Zo krijgt u gegarandeerd een feesttaart die aanspreekt én lekker is. Ligt er een kinderfeest in het verschiet? Viert u binnenkort een speciale gelegenheid? Denk dan bijvoorbeeld aan een taart met de favoriete Studio 100-figuren van uw kroost, of een leuke, zelfgemaakte Disney-tekening. Bumba, Piet Piraat, Kabouter Plop, … U voorziet de afbeelding of tekening, wij voorzien binnen een mum van tijd een fantastische taart! 

Uiteraard zijn niet alleen de kleinsten dolgelukkig met zo’n creatie. Ook voor volwassenen zijn de mogelijkheden van gepersonaliseerde taarten eindeloos. Wat dacht u van een afbeelding die iets te maken heeft met een hobby? Of een foto die verwijst naar een geliefde? Kies bij bakkerij Dingenen voor een originele taart en wees er zeker van dat iedereen versteld zal staan. Ons gepassioneerde team maakt uw dag goed met brood, koeken, pistolets, taarten en nog veel meer! 

Uniek cadeau voor een uniek persoon

Een gepersonaliseerde taart is een ideaal geschenk voor zowaar élke gelegenheid. Staat er een speciaal evenement op de planning? Wilt u een geliefde op een originele manier verrassen? Of het nu gaat om een verjaardag, een communiefeest, een huwelijk of een andere festiviteit, bij bakkerij Dingenen hebben we tal van mogelijkheden. U zult sowieso met een uniek cadeau arriveren bij de unieke persoon die u wilt vieren! 

Bestel uw taart via onze website of kom meteen langs in onze winkel in Nijlen om uw droomtaart te beschrijven. De genodigden op het feest zullen ongetwijfeld verrast zijn door het spectaculaire resultaat! 

Heeft u nog vragen of heeft u op onze website niet gevonden wat u zocht? Onze medewerkers antwoorden maar al te graag op de vragen die u kunt stellen via de contactpagina