Indien u vragen hebt of een reservatie wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Nijlen: 03 481 81 09 Halle-Zoersel: 03 385 15 54

Assortiment

Klantvriendelijkheid en een vlotte, efficiënte service zijn twee van onze belangrijkste pijlers. Daarom maken we het u graag nog gemakkelijker door te investeren in een gebruiksvriendelijke catalogus. 

Bekijk online uw dagverse producten en geniet binnen amper enkele muisklikken van verse broodjes, heerlijke taarten of verfijnde chocolade

Of u nu beroep doet op ons voor een brood, voor koffiekoeken of andere ambachtelijke producten, wij garanderen steeds dezelfde hoge kwaliteit. Al onze deegwaren zijn ovenvers en worden elke dag opnieuw met de glimlach voor u bereid. Wij oefenen onze job met hart en ziel uit, en dat proeft u aan de heerlijke, gebalanceerde smaken van onze producten. 

Heeft u nog vragen of heeft u op onze website niet gevonden wat u zocht? Onze medewerkers antwoorden maar al te graag op de vragen die u kunt stellen via de contactpagina

Bestellen kan telefonisch op het nummer: 03 / 481 81 09 of via het contactformulier (ten laatste om 19u doorgeven aub).